dimecres, 24 d’agost del 2016

Dimecres, 24 d'agost de 2016

Bon dia a totes i tots

A qui felicitem avui? :
  • Sant Andoen , bisbe
  • Sant Audoèn , bisbe
  • Santa Àurea , verge i màrtir
  • Sant Bartomeu , apòstol
  • Santa Ebba , abadessa
  • Santa Emília de Vialar , verge
  • Sant Eutiqui , confessor
  • Ïa , màrtir
  • Sant Jordi , monjo i màrtir
  • Santa Massa Càndida , màrtir
  • Sant Patrici , abat
  • Sant Ptolomeu , bisbe
  • Sant Romà , bisbe i màrtir
  • Sant Tacià , màrtir
  • Sant Tació , màrtir
  • Sant Teodoric , beat abat
  • Sant Tolomeu , bisbe i màrtir


Avui fa anys…:


1995
Microsoft lanza al mercado el sistema operativo Windows 95.
1924
Entra en servicio la Compañía Telefónica Nacional de España.
1891
Thomas A. Edison patenta la primera cámara cinematográfica.
1814
Los británicos ocupan la ciudad de Washington incendiando la Casa Blanca y el Capitolio.
1789
La Asamblea Constituyente establece la libertad de prensa en Francia.

 
 


La frase del dia:  


Gaudeix de les petites coses de la vida . Un dia t'adonaràs que eren les més grans.


Homenatge:

Sense paraules




Comentari polític pot-ser:



Els meus sentiments:

Fa tant de temps que aquesta gent que em diuen que sóc separatista i d'esquerres i que estic adoctrinat! Que m'obliguen a parlar, això si sense posar-me a la seva poca alçada em refereixo a què parlen, parlen i parlen, sense fonamentar-se en res de res, potser un altre dia ja us parlaré del meu adoctrinament ... Al que anàvem i segons el meu parer. La dreta que no les dretes, perquè a l'estat espanyol només ni ha un partit de dretes que les aglutina totes, o sigui està clar que: No tots els votants del PP són de dretes però sí que tots els de dretes els voten ells, així com tots aquells i els seus fills dels qui van aprofitar-se del dictador... i fins al dia d'avui cada vegada que han manat s'han repartit els càrrecs a les famílies de l'antic regim sense oblidar-me dels no adoctrinats però si criats en l'odi a tot el que no sigui la seva visió del (atado y bien atado).

Avui m'agradaria parlar d'una família molt singular i arrelada a Catalunya en concret d'un dels deu fills de D. Eduardo Fernández Ortega, tinent coronel de cavalleria de l'exèrcit, nomenat el 1953 sotsinspector en cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Em refereixo a D. Alberto Fernández Díaz (Barcelona, 1961) polític i advocat català, membre del Partit Popular de Catalunya, partit del qual fou president entre 1996 i 2002. Actualment és regidor i president del grup municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Barcelona. Del seu germà també polític del Partit Popular (el de la corrupció) Jorge Fernández Díaz Ministre dels "interiors" en funcions del que segur un altre dia també en parlaré.

Ahir al matí segons publica el digital EL Món "Alberto Fernández, ha demanat aquest dilluns a l'alcaldessa, Ada Colau, que:

 "Deixi de flirtejar" amb l'independentisme, després que ella s'hagi mostrat disposada a acudir a la manifestació de la Diada.

El popular considera que Colau no ha d'anar a una concentració "d'uns contra els sentiments d'altres" i ha assegurat que el sentiment majoritari entre els barcelonins és considerar-se català i espanyol, segons un comunicat del PP."

Els meus sentiments... Sr. advocat no van en contra de ningú, els meus sentiments a vostè li poden agradar o no, però són els meus i són legals i respectables i vostè lo mínim que pot fer es respectar-los . A la diada la gent i va a títol personal no en representació de cap càrrec o de cap partit.

La primera diada que recordo a Catalunya després de la mort del dictador i autoritzada d'aquella manera va ser l'any 1976 a Sant Boi de Llobregat amb el magnífic parlament d'entre d'altres del filòleg i polític Jordi Carbonell i de Ballester un símbol del catalanisme polític i cultural des de la postguerra i que malauradament ens va abandonar el passat dilluns, va ser una jornada històrica i se'n van sorprendre tots inclòs els mateixos convocants, però? Vostè que carai se n'ha de recordar, si només tenia quinze anys, vostè no pot jutjar els sentiments de la gent que s'hi va manifestar, el més greu és que encara avui vostè no sap el perquè la gent anem i van a la manifestació de l'onze de setembre.

No confongui...  home, que vostès ho confonen tot... L'acte d'ofrena de flors al monument de Rafael de Casanova on les associacions, entitats i partits juntament amb els particulars son  els que hi participen i la manifestació, acte convocat per associacions i a les que tot hom es lliure d'anar-hi o no.

A l'any vinent 1977 ens  vam manifestar per l'estatut, ser una marxa a favor del catalanisme i l'autonomia de Catalunya aquell any la marxa, que va baixar per Passeig de Gràcia i la ronda de Sant Pere, va durar unes cinc hores i va acabar al monument a Rafael Casanova, el lema de la manifestació va ser Llibertat, Amnistia, Estatut d'Autonomia, li sona?, però vostè com els seus sense saber el que passava ... Potser el seu pare donat que si tenia algun amic entre els "grisos" van poder comentar sobre la mort d'un noi en acabar la manifestació, per un tret de una pilota de goma. Aquella manifestació va accelerar les negociacions per restaurar la Generalitat i al President Tarradellas, i els de dretes momes mirant d'aclocar-se i col·locar els seus  fills, seguien sense assabentar se'n.

A l'any següent 1978 amb el lema de VOLEM L'ESTATUT, I així any rere any. Quins sentiments vaig ferir me ho pot dir?

2012 amb el lema CATALUNYA NOU ESTAT D'EUROPA
A qui vaig ofendre?

2013 VIA CATALANA CAP A LA INDEPENDÈNCIA una cadena humana de 400 km. On estaven ofesos els sentiments dels altres?

2014 VIA CATALANA REFERÈNDUM POSEM LES URNES, i vostès com sempre parlant de botifarrades i d'urnes de cartó... Les urnes es van posar, perquè els ofesos no van votar, que no i no?

2015 VIA LLIURE INDEPENDÈNCIA. La meridiana de BCN plena de gom a gom i vostès demanat temps a les televisions per fer propaganda electoral... això sí que és ofendre sentiments i menysprea la intel·ligència de la gent.


I axis fins ara, on vostè i el seu germà ho portaran a la fiscalia a veure si lo afina.

Alberto, Sr. Alberto Fernández a veure si t'assabentes, no em manifestaré en contra de ningú ni jo ni tots els que estiguem allí, ens manifestarem pels nostres anhels de ser Independents d'un estat que quan li interessa parla català en la intimitat i ens diu que ens estima, te sona?

No em manifesto en contra de ningú ni en contra dels sentiments de ningú, el que vulgui continuar sent espanyol que ho continuï sent a Catalunya hi ha lloc per a tothom, així ho va haver de pensar el seu Sr. pare quan va venir a Barcelona.

Deixar que la gent expressi els seus sentiments no és pecat l'hi asseguro.

--------------

Alberto, Sr. Alberto Fernández a ver si te enteras, no me manifestaré en contra de nadie ni yo ni todos los que estemos allí, nos manifestaremos por nuestros anhelos de ser Independientes de un estado que cuando le interesa habla catalán en la intimidad y nos dice que nos quiere, ¿te suena?

No me manifiesto en contra de nadie ni en contra de los sentimientos de nadie, el que quiera continuar siendo español que lo continúe siendo en Catalunya hay sitio para todo el mundo, así lo debió pensar su Sr. Padre cuando vino a Barcelona.

Dejar que la gente  exprese sus sentimientos no es pecado se lo aseguro.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada