divendres, 26 d’agost del 2016

Divendres, 26 d'agost de 2016

Bon dia a totes i tots

A qui felicitem avui? :

  • Sant Abundi , màrtir
  • Sant Alexandre , bisbe
  • Sant Alexandre , màrtir
  • Santa Augusta
  • Sant Balduí , beat
  • Sant Ceferí , papa i màrtir
  • Sant Constanci , màrtir
  • Sant Cuniberga , reina i monja
  • Sant Fèlix , prevere
  • Sant Herluí , abat
  • Sant Ireneu , màrtir
  • Santa Joana Isabel Richier dels Angels , verge
  • Beata Mariam Baouardy
  • Sant Rufí , bisbe
  • Sant Segon , capità i màrtir
  • Sant Simplici , màrtir
  • Santa Teresa de Jesús Jornet Ibars, verge
  • Sant Victorià , màrtir
  • Sant Zeferi , papa


Avui fa anys…:

1992 - Entran en vigor los acuerdos de control y defensa del estrecho de Gibraltar y de utilización del territorio español por parte de la OTAN.
1952 - Un avión a reacción británico realiza por primera vez en un día el vuelo de ida y vuelta sobre el Atlántico.
1936 - La British Broadcasting Corporation (BBC) realiza la primera transmisión mundial de televisión.
1890 - Primera ejecución en la silla eléctrica en Estados Unidos, en la prisión neoyorkina de Auburu.
1789 - La Asamblea Constituyente francesa aprueba la Declaración de los derechos del hombre y del ciudadano.


La frase del dia:

"No et preocupis, només cau qui està dempeus. El que mai ha caigut és probablement perquè s'ha arrossegat tota la seva vida..."



Homenatge:




El nostre cor esta amb tots vosaltres


Les autoritats italianes han actualitzat aquest dijous a 250 morts i 365 ferits les víctimes pel terratrèmol de magnitud 6,2 en l'escala de Ritcher que a la matinada d'aquest dimecres va sacsejar la zona central del país. Fins ara, s'havien comptabilitzat 159 morts pel sisme de 6 graus, que va arrasar amb gran part de poblacions com Amatrice, Accumoli i Pescara del Toronto.


Comentari polític pot-ser:




La definició de la manifestació de la Diada Nacional de Catalunya no te perdó de Déu. 

"Para ir al aquelarre separatista que promueve la ANC y Ómnium Cultural para el 11- S"

Tot val...? - Per a qui i per que, escriu aquesta periodista... En aquest diari digital...?

L'article és de la Sra. Rosalina Moreno,
joven cachorra com la descriuen en una pagina del propi diari: "Así es por dentro La Gaceta, según un periodista de La Gaceta: La Gaceta es el periódico digital del Grupo Intereconomía, que ofrece información, entrevistas, análisis y opinión con respeto incondicional al ideario del Grupo. La plantilla de Gaceta.es está formada por una mezcla de periodistas veteranos con jóvenes cachorros que se abren camino en el sector de la comunicación. Profesionales contrastados como Alejandra Ruiz-Hermosilla, la editora ejecutiva de Gaceta.es; José Carlos Rodríguez, que lleva asuntos de Internacional; Rosalina Moreno, en Nacional; Juan E. Pflüger, de Interior; Arancha Moreno, en Cultura; y Rocío Manzaneque, en Sociedad. Los fines de semana están a cargo de Bárbara Álvarez y Hayda Ramos. Inestimables son las colaboraciones de grandes periodistas del Grupo, como Eduardo García-Serrano o José Javier Esparza."

He buscat a veure si trobava informació sobre la periodista contrastada i res ni LinkedIn ni res, de res. Només la seva activitat al Twitter.

Està clar que aquesta Sra., té un problema i gros, ha d'estar confusa a la forca, ja que els aquelarres es van acabar en el 1610, el tribunal de la Inquisició de Logroño va iniciar una cacera de bruixes a gran escala que culminà amb la crema de 12 suposades bruixes (5 d'elles simbòlicament, ja que ja havien mort fruit de les tortures). Sembla mentida que no enes a classe el dia que ho van explicar, li he posat unes fotos perquè pugui aprendre com a Barrio Sesamo amb L'Epi i en Blas Aquelarre // Manifestació Independentistes, dentro  // fuera a veure si aprèn a definir les coses que escriu, potser valdria més la pena que vingues a veure la manifestació en directe i que després fes una redacció.

Donada la falta de professionalitat de la Sra. Voldria poder-la ajudar-la una mica en dues coses.

Primer, la definició de la paraula aquelarre: Del vasco akelarre; propiamente 'prado del macho cabrío'. 1. m. Junta o reunión nocturna de brujos y brujas, con la supuesta intervención del demonio ordinariamente en figura de macho cabrío, para sus prácticas mágicas o supersticiosas. Fuente - Real Academia Española © Todos los derechos reservados. el he buscat en el de l'estat espanyol per allò de...no fos que...




La manifestació del 11 - S segons la periodista de la Gaceta



La manifestacio del 11 -S del any 2015


Segon, Per què vomiten aquest odi, com deuen tindre el fetge? (segur que ple de pedres), per què aquesta poca vergonya, aquesta falta d'argumentació? De qui seran fills aquesta joventut, tant a perdut la dreta més reaccionària d'aquest país que es pensen... que estem al 39?... Senyora deixi d'odiar a la gent, viatgi, conegui mon, consulti més els diccionaris... vostè va sembrant odi, contra unes persones que no volen mal a ningú, només volen expressar el seu sentiment, respecti i vagui en compte, els que avui li riuen els seus articles demà li giraran l'esquena (recordi)...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada