dilluns, 29 d’agost del 2016

Dilluns, 29 d'agost de 2016

Bon dia a totes i tots  

A qui felicitem avui? :

  • Sant Adelf , bisbe
  • Sant Andreu , prevere i màrtir
  • Santa Basília , verge
  • Degollat (Degollació de Sant Joan Baptista)
  • Sant Eutimi , confessor
  • Sant Hipaci , bisbe i màrtir
  • Sant Joan Bautista , Precursor del Senyor (Martiri)
  • Sant Mederic , prevere
  • Sant Niceas , màrtir
  • Sant Pau , màrtir
  • Sant Repost , màrtir
  • Santa Sabina , verge
  • Santa Sabina , màrtir
  • Sant Sator , màrtir
  • Sant Sebus , rei
  • Santa Verònica , verge
  • Sant Vidal , màrtir



Avui fa anys…:


* 2005      Huracán Katrina toca tierra en Luisiana, EEUU, como huracán de categoría 4, inundando Nueva Orleans en un 80% y al final causando más de 1.200 muertos en el país.

* 1993      Israel anuncia un preacuerdo con la OLP de autogobierno palestino de la franja de Gaza y la ciudad de Jericó.


* 1975      Carlos Andrés Pérez nacionaliza el petróleo en Venezuela.

* 1949      La Unión Soviética hace detonar su primera bomba    
atómica


* 1825      Portugal reconoce la independencia de Brasil.

1533      Ejecutado el emperador inca Atahualpa por orden de Francisco Pizarro.

* 1475      Fin de la Guerra de los Cien Años entre Francia e Inglaterra.



La frase del dia:

"Tots els dies no poden ser bons però segur que  hi a alguna cosa bona en tots els dies."




Homenatge:

Han passat 35 anys i  "A quien corresponda"






Comentari polític pot-ser:

















EL 11- S NO ES LA DIADA DE LOS INDEPENDENTISTAS CATALANES


Sr. Pablo Iglesias, a l’ octubre del 78  quant tu vas naixé ja portàvem dos anys manifestant-nos el 11 S, al menys de una forma autoritzada ja que durant la dictadura les mobilitzacions que ni van haver van estar clandestines...

"Suposo que tu el angles el domines, però com que no se si el català el parles en la intimitat, te he fet una traducció per a tu i els teus una mostra de educació catalana vers les persones de altres parles"
.
Quan tu vas arribar a la majoria d'edat l'any 96, nosaltres "els catalans independentistes" ja portàvem vint diades d'11 de setembre i gràcies a elles "no t'equivoques Pablo" nosaltres "els catalans independentistes" ja havíem aconseguit:

• La tornada del nostre president en l'exili.
• La restauració de la Generalitat
• L'amnistia política.
• La intervenció d'un ponent català en l'elaboració de la constitució.
• El cafè per a tots... i aviem ajudat a la investidura de Felipe Gonzalez i José Maria Aznar.

A la teva majoria d'edat, t'ho vas trobar tot fet noi!. Les autonomies... (històriques) i (folklòriques)... els Estatuts... Segur que en els teus estudis universitaris a Madrid, devies ser dels que més reien amb els acudits de catalans, sens dubte com no, és el vostre estil si no que li preguntin a Marilo. Ja,ja,ja.

Pablo us ho heu trobat, tot fet, algun dia si puc, ja comentaré el meu punt de vista sobre tu i el teu partit. Els veritables revolucionaris no sou vosaltres, som els que pas a pas hem portat el peix al cove, no només per nosaltres sinó també per la resta de l'estat espanyol, aquesta resta d'habitants que continuen amb els seus acudits vers nosaltres, enveges i odi però que sempre han volgut el mateix que els catalans com a mínim. I jo, em pregunto?. On estaven ells els 11 de setembre d'aquests últims 40 anys???. Doncs no t'estranyi que la resta d'habitants de l'estat espanyol estigues en alguna de les més de 1.000 romeries folklòriques, o de festes... que reclamin els catalans...

Pablo sembla mentida que amb les carreres universitàries i estudis que tens, et passi com als de les dretes, "mascle es que no t'assabentes" digues-li a l'amic català al del morreig, que t'expliqui les manifestacions de les 4 ultimes diades...

Pablo com teu comprendràs "els catalans independentistes" no anirem a manifestar-nos el dia 12 d'octubre, ni el dia del sant patró, ni el dia que ens surti dels nassos, ens manifestem el Dia Nacional de Catalunya. Però una altra cosa és que els que com tu, que us ho heu trobat tot fet i heu decidit fer del (politiqueig professional i no vocacional) la vostra professió. No acabeu de definir-vos per  tal quedar bé amb els màxims votants...(foto amb bandera al fons, no sigui que?)

Pablo no diguis la ximpleria de què L'11- S NO ÉS LA DIADA DELS INDEPENDENTISTES CATALANS.

Si realment és el que tu penses, ja em diràs quin es dia que el teu partit (PODEMOS), ens diu "als Catalans Independentistes" que "podemos manifestar-nos".


--------------


Cuando tú llegaste a la mayoría de edad en el año 96, nosotros "los catalanes independentistas" ya llevábamos veinte Diadas de 11 de septiembre y gracias a ellas "no te equivoques Pablo" nosotros "los catalanes independentistas" ya habíamos conseguido:

• El retorno de nuestro presidente en el exilio.
• La restauración de la Generalitat
• La amnistía política.
• La intervención de un ponente catalán en la elaboración de la constitución.
• El café para todos... y  habíamos ayudado a la investidura de Felipe Gonzalez y José Maria Aznar.

A tu mayoría de edad, te lo encontraste todo hecho chico! Las autonomías... (históricas) y (folclóricas)... los Estatutos... Seguro que en tus estudios universitarios en Madrid, debías de ser de los que más reían con los chistes de catalanes, sin duda como no, es vuestro estilo si no que le pregunten a Marilo. ja,ja,ja.

Pablo os lo habéis encontrado, todo hecho, algún día si puedo, ya comentaré mi punto de vista sobre tú y tu partido. Los verdaderos revolucionarios no sois vosotros, somos los que a paso a paso hemos traído el pescado al cesto, no sólo por nosotros, sino también para el resto del estado español, este resto de habitantes que continúan con sus chistes sobre catalanes, envidias y odio pero eso sí, siempre han querido lo mismo que los catalanes como mínimo.

Y yo, me pregunto dónde estaban ellos los 11 de septiembre de estos últimos 40 años… Pues no te extrañe que el resto de habitantes del estado español estuviera o estuviese en alguna de las más de 1.000 romerías folclóricas, o de fiestas... que reclamen los catalanes...

Pablo parece mentira que con las carreras universitarias y estudios que tienes, te pase como a los de las derechas, "macho si es que no te enteras" dile al amigo catalán al del “morreo” que te explique las manifestaciones de las 4 últimos 11-S...

Pablo cómo tuyo comprenderás "los catalanes independentistas" no iremos a manifestarnos el día 12 de octubre, ni el día del santo patrón, ni el día que nos salga de las narices, nos manifestamos el Día Nacional de Cataluña.

Pero otra cosa es que los que cómo tú, que os lo habéis encontrado todo hecho y habéis decidido hacer del (politiqueo profesional y no vocacional) vuestra profesión. No acabáis de definiros para quedar bien con los máximos votantes... (Foto con bandera al fondo, no sea que…).

Pablo no digas la tontería de que el 11/S NO ES LA DIADA DE LOS INDEPENDENTISTAS CATALANES.

Si realmente es lo que tú piensas, ya me dirás cuál se día que tu partido (PODEMOS), nos dice "a los Catalanes Independentistas" que "podemos manifestarnos".





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada