dilluns, 12 de setembre del 2016

Dilluns, 12 de setembre de 2016

Bon dia a totes i tots.

He estat una setmana de vacances i després de la diada m'he proposat fer modificacions al bloc fent-lo d'una manera menys rígida, el santoral i les efemèrides de moment les anul·lo i només intentaré publicar el comentari polític o una carta oberta o un tema del dia, un homenatge i la frase del dia o no.

Comentari polític pot-ser:

Sabia que no havia de fer-ho però he mirat tota la premsa de l'estat espanyol i han fe allò d'amagar les imatges, "no foto no existe", però clar, la rabia és tanta que d'una manera o un altre han hagut de fer comentaris tots negatius i partidistes en uns mitjans que són la "voz de su amo", cosa que ells estan acostumats de dir dels nostres mitjans...

Avui s'emporta el premi a un "home blanc, catòlic i català tal com es defineix ell mateix" el sostres" 
Salvador Sostres i Tarrida nascut a Barcelona, 1975 escriptors, polemista i periodista sense carrera només va estudiar primer curs, diuen que el noi no valia... Actualment és articulista i redactor del diari madrileny ABC, diari oficial de la monarquia de l'estat espanyol i en el que es veu que hi pot escriure qualsevol, no importa quin currículum tingui, en el cas d'ell només cal veure la Wikipedia, no és un cul de mal seient però el noi s'ho sap guanyar a pols té un munt d'amics si periodistes, ell no té la carrera ni pot estar col·legiat. M'he perdut bé  repeteixo el ABC  en el que es veu que hi pot escriure qualsevol, que ho faci en contra de Catalunya. L'article publicat avui a les 03:08 h i actualitzat a les 08:14 h. Es veu que el noi....  ja  tenia l'article preparar  per a després de la diada,  jo no vaig llegir el de les tres de la matinada perquè dormia, es veu que li van fer rectificar els directors, per ser poc dur o per unes faltes d'ortografia potser.

L'article es titula "Siete derrotas más humillantes para Cataluña que 1714" No faré al·lusió a tot l'article només al punt en el qual parla del poble.

El sostres dixi: 



El pueblo catalán actual, tan simplón y naíf, tan conformista con la más burda propaganda, y que ha exigido tan poco a la clase política que al final se ha quedado con los peores representantes, ha sido la otra gran humillación que ha sufrido la causa del catalanismo. Esa atrofiante autocomplacencia de la clase media mental que destruye cualquier proyecto de país libre, mezclada con las más infantiles actitudes y unos sueños de muy poca calidad, han convertido a la facción independentista del pueblo catalán en carne de todos los engaños, de caída en caída hasta la gran decepción final.”


El meu anàlisis:

El pueblo catalán actual: potser vols dir... Tu la teva família i 7MM. més de persones, totes estimades i odiades per tu i l'estat espanyol tan si val si són independentistes com si no, el cas és insultar-los i discriminar-los, des de l'estat espanyol es tracta igual a un independentista que a un espanyolista, no conec el que hi guanyen els espanyolistes potser ells paguen menys impostos... o reben un sobre des de Gènova cada mes, potser... ?,

tan simplon: (adj. coloq. sencillo, ingenuo). Tants senzills que som el PIB més alt i necessari per a l'economia de l'estat espanyol.

y naíf: (Naïf del francés, adj. coloq. ingenuo o inocente). - Sí...?

I tan conformista con la más burda propaganda : Aquí propaganda en fan tots i el poble compra el que creu que més el convé o és que tu, que no vas acabar els estudis en saps més que la gent més gran que tu...? Noi quan tu vas fer 18 anys ja portàvem 17 diades des de la mort del dictador, tu a has nascut quant la feina ja estava feta, no pots opinar d'un poble que va patir una a dictadura que no vas viure i el que menys pots fer, és, anomena conformista al poble català que ha lluitat sempre per una Catalunya millor, lluitat i mort, no oblidis... i més respecte al poble, que saps tu?, de la postguerra, pregunta-li als teus familiars...

que ha exigido tan poco a la clase política que al final se ha quedado con los peores representantes: Llibertat, amnistia i estatut d'autonomia, no vas anar a classe el dia que gràcies a Catalunya, l'estat espanyol es va transformar en l'estat "del café para todos", a les hores sí que es va modificar la constitució del 78, ja us val... Estàs segur que hem exigit tan poc.? Només dos estatuts i més transferències que cap autonomia de l'estat espanyol i el que els pesa haver-ho fet, tu cuidat del teu noi, que nosaltres ja ens cuidem del nostre.

ha sido la otra gran humillación que ha sufrido la causa del catalanismo: Sostes no veig cap català humiliat el que el veig és més catalans decidits més que mai a fotre al camp.

Esa atrofiante autocomplacencia de la clase media mental que destruye cualquier proyecto de país libre:Classe mitjança mental...? De veritat que aquesta frase em costa molt entendre-la, o sigui que tu acceptes el projecte de país lliure però la culpa, no és de l'estat espanyol sinó de la classe mitjana mental... o sigui que si fossem de classe baixa mental malament però si tots fóssim de classe alta mental, tindríem la independència...? Tu el que no tens és classe, que no vas acabar ni els estudis només vas anar un any a la uni i després et vas fer escriptor en publicar el primer llibre "la teva biografia "Libro de los imbéciles

con las más infantiles actitudes y unos sueños de muy poca calidad,: atenció amb el d'infantils que ja as tingut algun problema 11-11-2010 tele Madrid, i no pots ser tu, que no tens carrera, almenys si fossis psicòleg potser?, repeteixo qui ets tu per valorar els somnis de la gent, uns somns que no vénen d'ahir, uns somnis alguns no podran veure, per què ens han deixat pel camí, Salvador poca broma ja coneixem els teus articles necrològics, de José Antonio Labordeta i de Santi Santamaria.

han convertido a la facción independentista del pueblo catalán en carne de todos los engaños, de caída en caída hasta la gran decepción final: Ei sostres el que tu et dediques a escriure, no et dona dret a fer-ho malament? Qui són els que "han convertido·... La classe mitjana mental...?, o el poble...?, o qui...? Jo, perdona sostres el que veig una majoria que no facció, que fa 5 anys que surten al carrer, sense anar en contra de ningú a demanar una independència... ho sento, si tu no ho entens o no t'interessa veure. Sostres, t'has preguntat si no va ser el govern de l'estat espanyol el que "han convertido a la facción independentista del pueblo catalán en carne de todos los engaños, de diada en diada hasta la independencia final.

Salvador, sigues honest, pots acabar els estudis i fer com l'emèrit "lo siento no volverá a ocurrir..." Saps?, els cavallets del parc d'atraccions... Al començament fan gràcia... però al final maregen. Ah i recorda, sempre et quedarà ABC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada